Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
150 gramų konservuotų pomidorų
100 gramų mocarela sūrio
1 sauja vyšninių pomidorų
šiek tiek džiovintų bazilikų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šaldytą sluoksniuotą tešlą atitirpinau ir truputi pakočiojau, jog būtų plonesnė. Apvalia formele iš tešlos išspaudžiau apskritimus ir jais išklojau mažas pyragėlių formeles.
2.
Į kiekvieno pyragėlio vidų dėjau šiek tiek konservuotų pomidorų, šiek tiek mocarela sūrio ir po dvi-tris vyšninių pomidoriukų puseles. Pabarsčiau druska, pipirais ir džiovintais bazilikais.
3.
Kepiau iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol tešlos krašteliai gražiai pagelto ir sūris išsilydė