Porcijų skaičius: 20
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus
140 gramų miltų (apytikriai)
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo, kad cukrus ištirptų. Supilti atvėsusį sviestą, įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir suberti vanilę (vietoje vanilės galima rinktis kitus prieskonius, tokius kaip cinamoną, romą, migdolų aliejų). Tešla turi gautis tirštumo daugmaž kaip kepant mažus blynelius, jeigu gautųsi skystesnė, įdėkite dar šiek tiek miltų.
3.
Vaflinę patepti sviestu ir gerai įkaitinti. Kepti vaflius iki norimo apskrudimo. Jei norite susukti, tai daryti reikia iš karto vaflinėje, nes vafliai labai greit sukietėja ir tampa traškūs.