TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Skanieji balandėliai su pekino kopūstu
Balandėliai su pekino kopūstų

Porcijų skaičius: 2

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas pekino kopūstų
Įdarui:
500 gramų vištienos faršo
150 gramų voveraičių (naudojau šaldytas)
120 gramų ryžių (virtų)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių
1 skiltelė česnako
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį pomidorų padažo
pagal poreikį sultinio
šiek tiek petražolių

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį, suberti ryžius, prieskonius, smulkintą česnaką ir gerai išmaišyti. Svogūną ir voveraites supjaustyti ir apkepti keptuvėje, po to įmaišyti faršą.

2.
Pekino kopūsto lapus 1 - 2 minutes apvirti pasūdytam vandenyje. Tada į kopūstų vidų dėti faršą, susukti balandėlius ir sudėti į puodą.

3.
Morkas nuskusti, sutarkuoti stambia tarka ir apkepti keptuvėje, kartu su pjaustytu svogūnu ir česnaku, kol pradės minkštėti. Pabaigoje įmaišyti pomidorų padažą ir užpilti ant balandėlių. Supilti sultinį, sudėti lauro lapus, prieskonius ir troškinti ant mažos ugnies apie 35 - 40 minučių.

4.
Patiekti su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.




admin · 2019-01-28 21:00 · 747 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt