Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas biskvito (kepiau pagal šį receptą)
260 gramų kreminio sūrio ("Philadephia" tipo)
260 gramų grietinės (tirštos, naudojau 24% riebumo)
100 mililitrų vandens (karšto, virinto)
100 gramų juodojo šokolado
40 gramų kapučino (naudojau karamelinį)
3 šaukštai vandens
1.5 šaukštelio tirpios kavos
5 gramai želatinos
šiek tiek cukraus
Sulaistymui:
šiek tiek kavos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
100 ml karšto vandens ištirpinti kapučino miltelius ir tirpią kavą ir palikti atvėsti.
2.
Želatiną užmerkti 3 šaukštuose vandens ir palikti bent 10 minučių, po to pašildyti, kad visiškai ištirptų, bet neužvirtinti!
3.
Kreminį sūrelį, grietinę ir cukrų gerai išplakti, tada įmaišyti atvėsusią kavą (kur vandenyje ištirpinti kapučino ir kavos milteliai buvo), garų vonelėje išlydytą šokoladą, ištirpintą želatiną ir dar kartą išmaišyti.
4.
Į torto formą dėti vieną biskvito padą, jį sulaistyti kava, užtepti kremo, paskirstyti taip, kad kremas uždengtų šonus. Dėti antrą biskvitą ir viską kartoti. Galiausiai uždėti 3 lakštą, sulaistyti, užtepti likusį kremą.
5.
Dėti tortą į šaldytuvą bent 5 valandoms. Puošti pagal savo fantaziją - aš puošiau kakava ir uogomis.