TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Šventiškas šonkauliukų kelmas
Šonkauliukų kelmas

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
1 kilogramas kiaulienos faršo
400 gramų pievagrybių (stambiai tarkuotų)
2 vienetai morkų (tarkuotų)
2 vienetai svogūnų (smulkintų)
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Papuošimui:
200 gramų marinuotų grybų
pagal poreikį salotų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje, vėliau sudėti svogūnus ir dar šiek tiek pakepti.

2.
Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti pievagrybius, kepintas morkas ir svogūnus, pagardinti druska ir pipirais, ir išmaišyti.

3.
Šonkaulius dėti stačiai į kepimo formą ratu ir surišti virvele. Į vidurį prikimšti paruošto faršo.

4.
Uždengti folija ir kepti 225 C laipsnių orkaitėje 2 valandas 50 minučių. Iškepus papuošti salotomis ir marinuotais pievagrybiais.




admin · 2019-02-04 06:00 · 685 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt