TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Indiška ryžių košė
Indiška ryžių košė

Porcijų skaičius: 2

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės pieno
0.5 stiklinės ryžių (Risotto)
2 šaukštai cukraus (arba medaus, ar klevų sirupo)
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukštelio vanilės esencijos
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis malto kardamono
1 žiupsnelis malto imbiero
1 žiupsnelis maltų gvazdikėlių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek uogų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atgnybti šaukštelį sviesto ir jame pakepinti ryžius, kol pasidarys švelniai permatomi, tuomet supilti maždaug pusę stiklinės pieno, sudėti prieskonius, druską ir cukrų.

2.
Kai ryžiai sugers pieną pilti dar tiek pat, maišyti ir vėl pilti pieną ir vėl maišyti (visą pieną galima supilti per tris kartus).

3.
Kai ryžiai bus minkšti, nukelti nuo ugnies, dėti sviesto ir padalinti pudingą į dubenėlius.

4.
Patiekiant apibarstyti uogomis.



Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje



admin · 2019-02-08 06:00 · 747 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt