Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
200 gramų miltų
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
Viršui:
4 vienetai kiaušinių
1 vienetas avokadų
1 saujelė krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lietinių blynų tešlai skirtus ingredientus išplakti ir palikti pastovėti apie 20 minučių, jog pabrinktų. Iš jos įkaitintoje keptuvėje iškepti plonus lietinius blynelius.
2.
Blynelių viršui skirtus kiaušinius iškepti keptuvėje ant mažos ugnies (neperkepti, jog trynys liktų dailiai oranžinis, minkštas).
3.
Iškeptus lietinius perlenkti pusiau ir dar per pusę. Ant jų viršaus dėti pjaustyto prinokusio avokado griežinėlius ir keptą kiaušinį kiaušinį.
4.
Pagardinti pipirais, druskyte ir smulkintais krapais. Skanaus!