Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens
3/4 stiklinės cukraus
6 šaukštai aliejaus
4 šaukštai kakavos
1 šaukštas citrinų sulčių (arba obuolių ar įprasto acto)
1 šaukštelis kepimo sodos
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
0.5 šaukštelio druskos
Papuošimui:
šiek tiek šokolado
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį ar tiesiai į kepimo formą berkite miltus, cukrų, kakavą, sodą ir druską, išmaišykite. Mišinio viduryje suformuokite duobutę ir supilkite vandenį, aliejų, vanilę ir citrinų sultis. Išmaišykite iki vientisos masės.
2.
Kepkite iki 175 C įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes. Patikrinti, ar iškepęs, galite mediniu pagaliuku: jei įsmeigus ir ištraukus jis aplimpa tešla, kepkite dar kelias minutes, jei sausas - pyragas iškepęs.
3.
Iškepusį apšlakščiau tirpintu šokoladu.