Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 litras ledų
400 gramų konservuotų persikų
4 pakeliai persikų želė (po 77 gr)
2 vienetai bananų
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš vakaro 2 persikų želė paruošiame pagal instrukciją (2 pakelius persikų želė užpilame 1 l vandens) ir paliekame sustingti.
2.
Kitą dieną (arba kai jau bus sutingusi želė) likusius du pakelius želė užpilame karštu vandeniu (1 litras) ir atvėsiname iki kambario temperatūros.
3.
Ledus atitirpiname, įmaišome atvėsusią želė. Gerai išplakame.
4.
Supjaustome jau sustingusią želė mažais gabaliukais. Persikus ir bananus taip pat pasmulkiname. Į ledų plakinį sudedame vaisius ir dalį sustingusios želė. Viską gerai išmaišome. Indą, kuriame ruošite desertą patepame aliejumi.
5.
Sudedame želė gabalėlius ir užpilame ledų plakiniu su želė ir vaisiais. Dedame į šaldytuvą stingti mažiausiai 3 val.