Porcijų skaičius: 12
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos (geriausia lapeliais)
250 gramų grybų (pievagrybių ar apvirtų miško grybų)
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
1 vienetas svogūnų
50 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
1 šaukštas aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus, svogūnus ir šoninę susmulkinti. Keptuvėję įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus ir šoninę, pakepinti, kol svogūnai pašviesės, o šoninė apskrus. Tuomet sudėti grybus ir kepinti apie 5 - 10 minučių, kol susileis.
2.
Sluoksniuotos tešlos lapelius pjauti perpus - į kvadratus. Kiekvieną įkloti į keksiuko formą, šiek tiek prispaudžiant dugną, kampus palikti išorėje.
3.
Į tešlos krepšelius paskirstyti grybų įdarą, ant viršaus užlenkti tešlos kampus.
4.
Aptepti pyragėlius kiaušino plakiniu ir kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.