Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų varškės (geriausiai kreminės)
3 vienetai kiaušinių
150 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
5 šaukštai cukraus
2 šaukštai manų kruopų
4 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pasiruošiame manus: pašildykite 100 ml pieno, berkite manus ir virkite 5 - 10 minučių, vis pamaišant, kol gausis manų košės konsistencija.
2.
Sumaišykite su varške, likusiu pienu, tirpintu sviestu ir kiaušinių tryniais.
3.
Atskirai išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Atsargiai, kad baltymai nesukristų, įmaišykite į varškę.
4.
Varškės masę sukrėskite į sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Išlyginkite paviršių.
5.
Kepkite iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 - 45 minutes.