Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų arbūzo
1 pundelis salotų
100 gramų fetos sūrio
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šlakelis žaliųjų citrinų sulčių
1 saujelė graikinių riešutų (arba kitų mėgiamų riešutų ar sėklų)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotų lapus suplėšyti ir išdalinti į lėkštes.
2.
Ant salotų lapų berti kubeliais supjaustyta arbūzą ir panašaus dydžio kubeliais supjaustytą fetos sūrį.
3.
Užbarstyti mėgstamais riešutais ar sėklomis.
4.
Pagardinti alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis (puikiai tinka aliejus nuo saulėje džiovintų pomidorų ar aliejus nuo fetos sūrio su prieskoniais). Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Skanaus!