Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas prancūziško batono (45 centimetrų ilgio)
4 vienetai kiaušinių
3 vienetai rūkytos dešrelės (galima naudoti keptą šoninę, rūkytą vištieną ar kumpį)
100 gramų fermentinio sūrio
1 sauja svogūnų laiškų (didelės)
1 žiupsnelis krapų (šviežių)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite svogūnų laiškus, krapus, smulkiai pjaustytas dešreles, tarkuotą fermentinį sūrį, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Įpjaukite prancūziško batono viršų palikdami bortelius. Išimkite minkštimą šiek tiek jo palikdami ir sudėkite paruoštą įdarą.
3.
Batoną dėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepkite 180 C laipsnių orkaitėje 20-25 minutes. Išimkite iš orkaitės, palikite 5 minutes, kad sutvirtėtų ir supjaustykite riekelėmis.