Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai baravykų
50 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai čiobrelių šakelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Baravykus nuvalykite, smulkiai supjaustykite. Įkaitintoje keptuvėje ant ghee sviesto pakepinkite grybus, kol šie gražiai apskrus. Sudėkite čiobrelių lapelius, įberkite druskos, pipirų ir nukaiskite. Palikite visiškai atvėsti.
2.
Minkštą sviestą sumaišykite su grybais. Pradėkite dėti nuo 30 g sviesto, jei truks – pridėkite dar šiek tiek, kiekis skirsis ir priklausys nuo turėtų grybų dydžio.
3.
Jei naudosite tuoj pat – dėkite į nedidelį indelį, pabarstykite čiobreliu ir tiekite su šviežia duona. Jei naudosite vėliau – dėkite ant maistinės plėvelės, suformuokite pailgą formą ar rutuliuką, įsukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą.