AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaulienos karkos (didelės arba 2 mažų)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
šiek tiek lauro lapų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš karkos išimti kaulą, kad liktų tik mėsa. Vidinę pusę įtrinti druska, pipirais bei trintu česnaku ir palikti per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
2.
Susukti karką odele į išorę ir tvirtai aprišti virve maistui. Virti pasūdytame vandenyje su lauro lapeliais apie 2 - 2,5 valandos.
3.
Karštą karką perkelti ant didesnės lėkštės ir prispausti lentele. Ant viršaus uždėti sunkesnį puodą ir palikti atvėsti.
4.
Labai skanu šį vyniotinį valgyti su krienais.