Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai avokadų (kietesnių)
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės džiūvėsėlių
0.5 stiklinės miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C laipsnių.
2.
Miltus, druską ir pipirus sumaišykite lėktėje. Atskirai į kitą lėkštę berkite džiūvėsėlius. Dar kitoje lėkštėje išplakite kiaušinius.
3.
Avokadus supjaustykite per pusę, išimkite kauliuką, nuimkite odelę, tuomet pjaustykite skiltelėmis. Beje, šiam patiekalui tinkamesni kietesni, truputį "nedanokę" avokadai.
4.
Kiekvieną avokado skiltelę apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Galite apšlakstyti aliejumi.
5.
Kepkite 20 - 25 minutes, kol džiūvėsėliai ims ruduoti. Prieš ragaudami, leiskite kelias minutes atvėsti.