TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-25 10:47
Užkandžių krepšeliai su pikantišku varškės kremu
Užkandžių krepšeliai su varške

Porcijų skaičius: 24

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
24 vienetai krepšelių (arba šaukšelių)
200 gramų varškės 9%
2 skiltelės česnako
2 šaukštai majonezo (kokybiško, arba grietinės, žr. patarimus)
Papuošimui:
šiek tiek krapų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę ir majonezą sudėkite į dubenį, įspauskite česnaką. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu (vadinamu blenderiu iki vientisos masės. Paragaukite, ar patinka skonis - jeigu norisi, galima dar įdėti žiupsnelį druskos arba pipirų.

2.
Varškės masę sudėkite į konditerinį maišelį ir įspausti į užkandžių krepšelius. Jeigu maišelio neturite, tiesiog dėkite šaukšteliu.

3.
Kiekvieną krepšelį galima papuošti maža krapo šakele.

4.
Paruoštus krepšelius, jeigu netiekiate iš karto, laikykite šaldytuve.


Patarimai:

Vietoje majonezo galima naudoti ir grietinę (bandėme su 30 proc.), tik su ja elkitės taip - pirmiausia blenderiu sutrinkite varškę su česnaku iki vientisumo, o tada šaukštu įmaišykite grietinę (jos dėkite truputėlį mažiau - apie 1.5 šaukšto). Papildomai įdėkite šiek tiek druskos, dar labai tinka - šaukštelis garstyčių arba krienų. Su majonezu pagamintas kremas truputį geriau laiko formą negu su grietine, bet grietinis variantas - tikrai ne mažiau skanus, o be to - sveikesnis!


Jeigu sutrynus varškės masę ji atrodo skystoka ir nelaiko formos, palaikykite ją 10-20 min šaldytuve - sutvirtės.




admin · 2019-05-19 00:00 · 662 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt