TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Nekeptas varškės tortas su baltu šokoladu
Nekeptas varškės tortas su baltu šokoladu

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
80 gramų džiovintų spanguolių
60 gramų juodojo šokolado
50 gramų migdolų
50 gramų lazdyno riešutų
Kremui:
300 gramų varškės
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų jogurto, natūralaus
200 gramų balto šokolado
100 mililitrų pieno
1 šaukštas želatinos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į trintuvą sudėkite riešutus, spanguoles ir juodąjį šokoladą ir sumalkite į mažus gabalėlius. Torto formos (26 arba 28 cm skersmens) dugną išklokite kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstykite riešutų masę.

2.
Į pieną sudėkite želatiną ir palikite išbrinkti. Po to ištirpinkite ir atvėsinkite.

3.
Varškę pertrinkite per sietelį. Dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį, jogurtą, pertrintą varškę. Nuolat maišant supilkite atvėsintą ištirpintą baltąjį šokoladą ir želatiną. Masę sudėkite ant riešutų pagrindo, tolygiai paskirstykite.

4.
Palikite šaldytuve kelioms valandoms arba per naktį, kad visiškai sustingtų. Papuoškite ir skanaukite!




admin · 2019-05-23 12:00 · 691 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt