Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0.5 vieneto pekino kopūstų (nedidelio)
200 gramų vištienos krūtinėlės (virtos ar keptos)
1 vienetas agurkų
1 sauja graikinių riešutų
šiek tiek pipirų
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas medaus
0.5 šaukštelio balzaminio acto
1/4 šaukštelio garstyčių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pekino kopūstą supjaustykite juostelėmis, vištieną ir agurką - kąsnio dydžio gabalėliais. Riešutus truputį susmulkinkite. Viską sumaišykite. Pagardinkite pipirais.
2.
Jei naudojate kietą medų, jį ištirpinkite, kad suskystėtų. Medų išmaišykite su aliejumi, balzaminiu actu, citrinų sultimis ir garstyčiomis. Paragaukite, ar patinka padažo skonis. Jei trūksta saldumo, dėkite daugiau medaus, jei rūgštelės - daugiau citrinos.
3.
Padažu užpilkite salotas ir iš karto patiekite!