AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo persikų (prisirpusių)
1 kilogramas uogienių cukraus (naudojome Dansukker)
1 šaukštelis mėtų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Persikus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais.
2.
Juos sudėkite į puodą, suberkite cukrų, mėtos lapus ir virkite 2–5 minutes, atsižvelgdami į tai, kiek persikai yra prisirpę.
3.
Puodą nukelkite nuo viryklės. Nugraibykite putas. Palikite stovėti 15 minučių.
4.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai.