Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 700 gramų kiaulienos faršo
0.5 vieneto kopūstų
3 stiklinės ryžių (virtų)
300 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
50 gramų puskiečio sūrio
1 šlakelis aliejaus
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai miltų
1 šaukštas sviesto
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną, morką ir česnaką nulupame. Svogūną su česnaku supjaustome smulkiais gabalėliais. Morką sutarkuojame.
2.
Aliejuje pakepiname daržoves. Sudedame maltą kiaulieną. Pakepiname apie 10 min. Pagardiname druska, pipirais.
3.
Kopūstą supjaustome juostelėmis.
4.
Kepimo indą patepame sviestu, pabarstome miltais. Dedame dalį kopūsto, ant viršaus paskirstome apkepintą mėsą, pabarstome dalį ryžių. Taip sluoksniuojame kelis sluoksnius. Viršuje turėtų likti kopūstai. Iš kiaušinių, pieno, pomidorų padažo ir druskos išplakame plakinį. Jį pilame ant apkepo.
5.
Kepimo indą uždengiame folija ir dedame kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę 50 min. Foliją nuimame, pabarstome sūriu tarkuotu ir dar pakepiname apie 10 min. Apkepą valgėme su bulvių koše. Skanaus.