Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus (jei mėgstate saldžiai, galite dėti daugiau)
80 gramų sviesto
40 gramų grietinės
4 vienetai rabarbarų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą kambario temperatūros sviestą mikseriu išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kiaušiniais ir grietine. Po truputį, maišydami (jau šaukštu, ne mikseriu) suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Rabarbarus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą. Tešlą supilkite į apvalią kepimo formą (naudojau 24 cm).
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių. Ar iškepęs, Patikrinkite mediniu pagaliuku, jei ištrauksite sausą - pyragas iškepęs, jei ištrauksite aplipusį tešla, kepkite dar 5 minutes ir tikrinkite pakartotinai.