Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 240 gramų šokoladinio kremo nutella
4 vienetai kiaušinių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius įmušame į gilų dubenį ir plakame apie 5 minutes. Netingėkit ir nuoširdžiai ilgai plakite (plakimui aš naudojau smulkintuvą). Iki kol masė virs putomis ir padvigubės.
2.
Nutella truputį pašildom, kad atsileistų - mikrobangų krosnelėj arba vandens vonelėj, o aš tiesiog įdėjau į kaistančią orkaitę. Į kremą dedame 1/3 kiaušinių masės. Išmaišom atsargai, sukdami šaukštą ratu į tą pačią pusę. Taip darome dar 2 kartus, kol pasibaigs kiaušinių plakinys.
3.
Pilame į kepimo popieriumi išklotą formą. Būtinai naudokite kepimo popierių, kitaip braunis prilips. Geriausiai tiks ±20cm torto forma, bet man teko garbė brownį gaminti kekso formoj.
4.
Pašaunam į 180 C orkaitę 20 - 25 minučių, priklausomai nuo storio. Aš kepiau 20 minučių, išjungiau orkaitę, pravėriau groteles ir palikau pyragą ten vėsti. Valgome visiškai atvėsusį. Galima dekoruoti cukraus pudra, vaisiais ar gėlių žiedais.