Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 230 gramų vyšnių (iš kompoto, nuvarvintų)
190 gramų maskarponės sūrio
140 gramų jogurto, natūralaus
130 gramų sausainių (naudojau šokoladinius)
120 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
120 mililitrų vyšnių kompoto
8 gramai kukurūzų krakmolo
2 šaukštai vandens
pagal skonį cukraus
šiek tiek vanilės aromato
šiek tiek šokolado (tarkuoto)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje. Vyšnių kompotą su vyšniomis pakaitinti iki virimo. Supilti ištirpintą krakmolą, pavirti, kol pradės tirštėti. Nuimti nuo kaitros ir palikti atvėsti.
2.
Maskarponę, jogurtą, cukrų ir vanilę išplakti.
3.
Sausainius sutrupinti.
4.
Į stiklines dėti sausainių, vyšnių, maskarponės kremo, sausainių, vyšnių, maskarponės. Padėti valandai į šaldytuvą.
5.
Grietinėlę išplakti iki standumo. Uždėti ant atvėsintų desertų, užberti šokolado.