AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų jautienos
500 gramų burokėlių
3 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
2 saujos raugintų kopūstų
1 vienetas morkų (didelės)
1 sauja džiovintų grybų
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
šiek tiek citrinų sulčių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą nuplauname, įdedame į puodą, užpilame vandeniu, įdedame lauro lapą ir nuluptą svogūną. Pagardiname druska, pipirais ir verdame, kol mėsą išvirs ir suminkštės. Tada mėsą išimame, svogūną ir lauro lapą išmetame, o mėsą uždengiame, kad neapdžiūtų.
2.
Į sultinį sudedame džiovintus grybus, raugintus kopūstus ir lauro lapą, paverdame, kol kopūstai suminkštės.
3.
Sudedame stambia tarka sutarkuotus burokėlius, paverdame apie 5 minutes ir sudedame tarkuotas morkas, supjaustytą svogūną ir bulves. Verdame, kol daržovės suminkštės.
4.
Pabaigoje įspaudžiame citrinos sultis, suberiame smulkintus žalumynus. Patiekiame su pjaustyta jautiena ir grietine.