AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 240 gramų miltų
200 gramų sviesto
180 gramų varškės
160 gramų cukraus
150 gramų aviečių (galima naudoti šaldytas)
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų
2 šaukštai avižinių dribsnių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Minkštą sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukame iki baltumo. Įmušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakame.
2.
Įdedame varškę, vėl išplakame. Suberiame miltus ir kepimo miltelius, dar paplakame, kol masė bus vientisa.
3.
Sudedame pusę tešlos į kekso formą ir gražai paskirstome. Ant viršaus užberiame pusę aviečių, sudedame gabaliukais laužytą bananą, ant viršaus uždedame likusią tešlą, įsmeigiame likusias avietes ir sulaužytą antrą bananą.
4.
Viršų apibarstome avižiniais dribsniais. Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį keksą galima apibarstyti cukraus pudra.