AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
250 gramų miltų
100 mililitrų vandens
100 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių (aptepimui S dydžio)
šiek tiek druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
180 gramų obuolių
100 gramų cukraus
šiek tiek vanilinio cukraus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vandenį, aliejų, druską sumaišyti tarpusavyje, įmaišyti miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, nelipti prie rankų. Suvynioti ją į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Obuolius nulupti, smulkiai supjausyti, varškę išsukti su cukrumi ir vanile, įmaišyti obuolius.
3.
Tešlą padalinti į 8 dalis, iškočioti plonai pailgus paplotėlius, sudėti įdaro ir suvynioti kaip vokelį.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti pyragėlius ir aptepti kiaušinio plakiniu. Kepti 180 - 190 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes.