AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 stiklinė žemės riešutų sviesto
3/5 stiklinės avižinių miltų (arba migdolų miltų)
0.5 stiklinės rudojo cukraus
1/4 stiklinės pieno (naudojau migdolų)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis kepimo miltelių (naudojau be glitimo)
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje labai gerai išmaišome riešutų sviestą su cukrumi ir vanile.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, druską. Sausą mišinį beriame ant šlapio ir gerai išmaišome. Pilame pieną, gerai išmaišome.
3.
Į kepimo skardą dedame po tešlos rutuliuką, kurį paspaudžiame šakute.
4.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 8 – 10 minučių.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje