AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų makaronų
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų parmezano sūrio (tarkuoto)
150 gramų šaltai rūkytos šoninės (apytikriai)
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
70 gramų gražgarsčių
2 žiupsneliai grūstų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria Tellicherry)
0.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome Santa Maria)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės.
2.
Šoninę supjaustykite 2 cm juostelėmis.
3.
Įkaitinkite keptuvę ir apie 6 minutes pakepinkite šoninę.
4.
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, grietinėlę, parmezano sūrį, druską ir pipirus.
5.
Nukoškite makaronus ir suberkite juos į keptuvę. Įmaišykite kiaušinių mišinį ir keptą šoninę.
6.
Patiekite lėkštėje su gražgarstėmis. Jei norite, papildomai galite pridėti kiaušinio trynį ir apibarstyti petražolėmis.