AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų kiaulės liežuvio (virto, ar kitos mėsos)
2 vienetai marinuotų agurkų (didesnių)
150 gramų marinuotų pievagrybių (ar kitų grybų)
1 vienetas svogūnų (mažo)
1 pundelis krapų
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį majonezo
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Liežuvį supjaustyti ir agurkus supjaustyti stambesniais kubeliais.
2.
Svogūną smulkiai sukapoti. APšlakstyti citrinos sultimis. Smulkiai sukapoti krapus.
3.
Pievagrybius gerai nukošti nuo marinato. Jei buvo pjaustyti, dėkite tiesiai į salotas, jei ne - supjaustykite riekelėmis.
4.
Viską pagardinkite majonezu ir išmaišykite. Skaniausios valandėlę pastovėjusios šaldytuve.