AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas rabarbarų (nuluptų ir supjaustytų nedideliais gabaliukais kotų)
1 kilogramas uogienių cukraus
1 vienetas citrinų
4 šaukštai imbiero (tarkuoto)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Plastikiniame dubenėlyje apiberkite rabarbarus cukrumi, tarkuota citrinos žievele ir apliekite citrinos sultimis. Gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite stovėti bent jau dvi valandas, karts nuo karto vis pamaišant.
2.
Virkite rabarbarų ir cukraus mišinį ant lengvos ugnies apie 20 minučių. Pamaišykite karts nuo karto. Išvirus, supilkite į sterilizuotus stiklainiukus.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"