AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų silkių filė
2 vienetai svogūnų (didesnių)
2 saujos saulėgrąžų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir keletą minučių lengvai apkepinkite aliejuje iki lengvai pagels. Nukelkite keptuvę nuo ugnies bei leiskite atvėsti.
2.
Kol vėsta svogūnai, saulėgrąžas truputį pakepinkite sausoje keptuvėje. Atsargiai, nesudeginkite. Jos turi tik truputį paruduoti ir po namus paskleisti nuostabų aromatą.
3.
Saulėgrąžas sumaišykite su svogūnais.
4.
Visiškai atvėsusį įdarą dėkite ant silkės. Galite valgyti iškart, bet skaniau, kai silkutė su įdaru bent kelias valandas pastovi, tada visi skoniai susijungia į darnią visumą.