AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas pekino kopūstų
300 gramų rūkyto kumpio
200 gramų konservuotų kukurūzų
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 pundelis svogūnų laiškų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek majonezo (arba jogurto)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Susmulkiname kopūstą. Kubeliais supjaustome kumpį ir kiaušinius. Susmulkiname svogūnų laiškus.
2.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, kumpiu, svogūnų laiškais, kukurūzais, prieskoniais ir majonezu. Jeigu norisi, pagal skonį pagardiname druska ir/ar pipirais.
3.
O jeigu norisi lengvesnio salotų varianto, galite vietoje majonezo naudoti graikišką jogurtą, sumaišytą su trupučiu aštresnių garstyčių (iš indelio) arba gaminti su alyvuogių aliejumi.