AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 mililitrų pieno
80 gramų cukraus
1 pakelis aviečių želė (77 gr)
30 mililitrų vandens (šalto)
10 gramų želatinos
1 saujelė mėtų (arba pagal skonį)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užmerkite šaltame vandenyje, kad išbrinktų.
2.
Mėtas sutrinkite prieskonių grūstuvėje su cukrumi.
3.
Puode pakaitinkite grietinėlę, pieną ir mėtas su cukrumi, kai tik užvirs, nukaiskite. Įmaišykite išbrinkusią želatiną ir laukite, kol ištirps. Palikite vėsti iki kambario temperatūros, tada perkoškite, kad neliktu mėtų ir supilstykite į indelius, kuriuose patieksite desertą. Statykite į šaldytuvą, kol sustings.
4.
Želė paruoškite kaip nurodytą ant pakuotės, tik pilkite mažiau vandens, išmaišykite, kad ištirptų ir atvėstų.
5.
Kai indeliuose sustings desertas, atsrgiai užpilkite ant viršaus atvėsusią aviečių želė ir dėkite atgal į šadytuvą, kad sustingtų. Skanaus!