AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių
120 gramų kreminio sūrio (Filadelfija tipo)
120 gramų balto šokolado
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Baltą šokoladą ištirpinti garų vonelėje. Nuimti nuo garų vonelės ir įmaišyti kreminį sūrelį.
2.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius įmaišyti į pravėsusią šokolado masę.
3.
Baltymus išplakti iki standumo - apvertus dubenį, baltymų masė turi laikytis, netekėti.
4.
Baltymus dalimis atsargiai įmaišyti į šokolado masę.
5.
Kepimo formos (naudoju 20 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi, taip pat kepimo popieriumi iškloti kraštą - iš kepimo popieriaus iškerpų ilgą juostą ir ją "įstatau" formą.
6.
Tešlą supilti į formą. Formą dėti į gilesnę skardą. Į skardą pilti šiek tiek vandens, kad apsemtų maždaug 1 - 2 cm formos.
7.
Dėti kepti į iki 170 C laipsnių orkaitę, kepti 10 minučių, sumažinti kaitrą iki 160 C laipsnių ir kepti dar 15 minučių. Orkaitę išjungti ir palikti pyragą orkaitėje dar 15 minučių. Pyragą (kartu su forma) vėsinti ant grotelių, kol visiškai atauš. Pjaustyti ir ragauti!