TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Drėgnas kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais
Kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 gramų kriaušių (smulkiai tarkuotų prieš pat naudojimą)
420 gramų miltų
230 gramų cukraus (arba pagal skonį)
3 vienetai kiaušinių
110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
110 gramų avižinių dribsnių
1 šaukštas cinamono
2 šaukšteliai vanilės esencijos
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis sodos
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek aliejaus (formai sutepti)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į didelį dubenį berti miltus, sodą, kepimo miltelius, druską ir cinamoną, išmaišyti.

2.
Kitame dubenyje mušti kiaušinius ir juos šiek tiek paplakti. Tada sukrėsti sviestą, berti cukrų, viską pamaišyti, paplakti. Krėsti sutarkuotas kriaušias, suberti avižinius dribsnius ir įlašinti vanilės esenciją. Viską gerai išmaišyti ir palikti ~5 minutėms, kad avižiniai dribsniai šiek tiek pabrinktų.



3.
Galiausiai miltų mišinį suberti į kriaušių, kiaušinių, cukraus ir avižinių dribsnių mišinį ir maišyti, kol taps vientisa masė.

4.
Norimą kepimo formą patepti aliejumi, sukrėsti tešlą ir šauti į orkaitę įkaitintą iki 175 C temperatūros. Kepti ~ 60 min. (tikrinti mediniu pagaliuku, įkišus ir ištraukus turi likti sausas). Iškepusį pyragą pravėsinti ir tik tada traukti iš kepimo formos.



Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.



admin · 2019-10-05 18:00 · 589 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt