TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-25 20:26
Indiški bulvių suktinukai
Bulvių suktinukai

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens (šilto, apytikriai)
50 gramų sviesto
0.5 šaukštelio kario
2 žiupsneliai druskos
Įdarui:
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 pundelis žalumynų
1 šaukštelis kario
1 šaukštelis rudojo cukraus
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio malto imbiero
1/4 šaukštelio druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus persijoti, berti prieskonius. Sviestą ištirpinti ir pilti į miltus. Miltus trinti pirštais iki trupinių. Dalimis pilti vandenį ir vis perminkyti iki vientisos tešlos. Tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir palikti kambario temperatūroje, kol ruošite įdarą.

2.
Bulves išvirti su lupenomis. Nulupti ir sutrinti grūstuve ar sumalti mėsmale. Netrinkite elektriniu trintuvu, nes masė taps lipni ir gliti. Įmaišyti visus prieskonius ir smulkintus žalumynus.



3.
Kočiojimo paviršių pabarstyti miltais, ant jo dėti tešlą ir iškočioti į poros milimetrų storio stačiakampį.

4.
Ant tešlos tolygiai paskirstyti įdarą. Susukti į standį ritinį. Supjaustyti riekelėmis.

5.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus. Sudėti ant popierinio rankšluostėlio, kad sugertų riebalų perteklių.




admin · 2019-10-08 21:01 · 544 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt