AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1.5 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės kokosų miltų
0.5 šaukštelio cinamono
0.5 stiklinės moliūgų tyrės (receptas čia)
0.5 stiklinės žemės riešutų sviesto
0.5 stiklinės klevų sirupo (agavų sirupo arba medaus)
1 šaukštelis tirpios kavos
1/4 šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis vanilės
šiek tiek muskato drožlės
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į maisto smulkintuvą beriame avižinius dribsnius ir tirpią kavą. Susmulkiname iki miltų tekstūros.
2.
Dubenyje sumaišome susmulkintus avižinius dribsnius ir kavą, kokosų miltus, prieskonius.
3.
Išlydome riešutų sviestą.
4.
Prie birių produktų supilame moliūgų tyrę, skystą riešutų sviestą ir saldiklį. Gerai išmaišome. Turi būti tiršta, klampi ir sunkiai maišoma masė. Jei jūsų masė per skysta – pridėkite miltų, jei per tiršta – šiek tiek augalinio pieno. Perkeliame masę į kepimo popieriumi išklotą formą, suspaudžiame, kad neliktų oro, išlyginame paviršių ir siunčiame į kamerą 2 valandoms, kad sutvirtėtų.
5.
Atšalusius supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Viršų pabarsčiau cukraus ir cinamono mišiniu, bet čia tik dėl grožio.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje