AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 130 gramų vištienos (virtos ar keptos)
2 vienetai bandelių
1 vienetas avokadų
1 vienetas šalotinių svogūnų (kapotų)
1 vienetas pomidorų
2 lapai salotų
3 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas aliejaus
1 sauja petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustykite arba suplėšykite juostelėmis.
2.
Avokadą dėkite į dubenėlį, sutrinkite šakute, pagardinkite citrinos sultimis, druska, pipirais. Suberkite smulkintą vištieną, smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir kapotas petražoles. Viską gerai išmaišykite.
3.
Suvožtinių bandeles perpjaukite pusiau. Įkaitinkite keptuvę, patepkite aliejumi, paskrudinkite perpjautąją bandelės pusę.
4.
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
5.
Ant apatinės pusės dėkite salotos lapelį, vieną ar du griežinėlius pomidoro, pusę paruoštų vištienos ir avokado salotų, uždenkite kita bandelės puse. Plačiai išsižiokite ir kąskite į šitą gaivų, gardų ir greitą užkandį. Nepamirškite, paruošti likusio sumuštinio ir pasidalinti su mielu žmogumi!
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"