Dr. Oetker jogurto panakota su miško uogų skonio žele
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 šaukštai želatinos (naudojome Dr. Oetker)
60 gramų vandens (šalto)
200 gramų grietinėlės
40 gramų cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker)
400 gramų jogurto
1 pakelis dr. oetker miško uogų skonio želė
500 mililitrų vandens (karšto)
šiek tiek uogų
šiek tiek mėtų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Panakotos paruošimas: Į indą supilkite želatiną, užpilkyte šaltu vandeniu, viską gerai išmaišykite.
2.
Į puodą supilkite grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, viską maišydami pakaitinkite. Tada į puodą supilkite ir paruoštą želatinos masę, viską gerai išmaišykite, nuimkite paruoštą masę nuo viryklės ir leiskite atvėsti.
3.
Atvėsusią masę sumaišykite su jogurtu, supilkite į paruoštą gražų indą ir leiskite masei sustingti.
4.
Želė paruošimas: Želė pakelio turinį sumaišykite su verdančiu vandeniu ir maišykite tol, kol želė milteliai ištirps. Paruoštą želė palikite gerai atvėsti ir atsargiai, po kelis šaukštus dėkite ant sustingusios panakotos ir dar kartą patalpinkite į šaldytuvą, kol sustings ir želė.
5.
Tada papuoškite uogomis ir keliais mėtos lapeliais. Skanaus!