TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Naminė legvai sūdyta lašiša
Naminė lengvai sūdyta lašiša


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų lašišos filė (šviežios su odele)
1 šaukštas druskos (naudojau jūros)
1 šaukštelis cukraus

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuo lašišos odelės nuvalyti žvynus, nuplauti po šaltu vandeniu ir gerai nusausinti.

2.
Druską sumaišyti su cukrumi ir apibarstyti lašišą iš visų pusių. Įdėti lašišą į dėžutę, uždengti dangtį ir palikti šaldytuve 24 valandoms. Po to nupilti susidariusį skystį ir plonai supjaustyti.



3.
Jei norite, kad lašiša būtų sūresnė, laikykite 2 ar 3 paras, o tada supjaustykite. Ilgiau nei tris dienas nepatartina laikyti, nes bus per sūri.




admin · 2019-11-06 06:00 · 579 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt