AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 galva česnako
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai maltos raudonosios paprikos
1 šaukštas druskos
2 šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio cukraus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Česnaką smulkiai sutarkuoti arba išspausti.
2.
Į česnaką berti druską. Kruopščiai išmaišyti. Berti visus likusius prieskonius ir dar kartą permaišyti.
3.
Pilti aliejų, dar kartą viską permaišyti.
4.
Sudėti į stiklainiuką, užsukti ir saugoti šaldytuve. Skanaus!
Patarimai:
•
Padažas tinka į troškinius, prie mėsos ir kitur. Jei norėsite naudoti Korėjietiškoms morkoms, jį reikės sumaišyti su trupučiu vandens ir aliejaus iki norimo skonio.