AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai morkų (virtų, vidutinio dydžio)
100 gramų fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį burokine tarka sutarkuoju virtas ir atvėsintas morkas. Ten pat tokia pačia tarka įtarkuoju fermentinį sūrį ir įspaudžiu česnaką (česnako kiekį galite drąsiai koreguoti pagal savo mėgimą).
2.
Įdedu pagal skonį majonezo ir gerai išmaišau. Paragauju ir, jeigu norisi, pagardinu dar trupučiu druskos ir/ar žiupsneliu pipirų.
3.
O tada tepu šią užtepėlę ant paskrudintos duonos riekių ir gardžiuojamės!