TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Kotryna Santautas Germilė
Plėšoma beždžionėlių duona su sūriu
Plėšoma beždžionėlių duona su sūriu

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinės kvietinių miltų
1 ir 1/4 stiklinės pieno (šilto)
200 gramų sūrio
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
30 gramų šlapių mielių
2 šaukštai cukraus
4 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną truputį pašildyti, sudėti sviestą (daugiau nekaitinti), sudėti mieles ir cukrų. Mieles sutrinti, uždengti ranškluostėliu ir palikti pastovėti apie 10 - 15 minučių, kol suputos.

2.
Berti druską, persijotus miltus ir užminkyti minkštą tešlą. Jei reikia, berti dar truputį miltų. Pridengti rankšluostėliu ir palikti pakilti 1 valandai.



3.
Sūrį smulkiai sutarkuoti, įspausti česnaką ir išmaišyti.

4.
Pakilusią tešlą dalinti vienodo dydžio kamuoliukais. Kepimui naudoju silikoninę formą, nes prie jos neprilipma ir ji neturi susegamų kraštų, tad niekas neišbėga per sujungimus.

5.
Kamuoliukais iškloti formos dugną, gausiai pabarstysi sūriu, vėl dėti kamuoliukų, vėl sūrio, taip kol baigsis teša ir sūris. Pridengti rankšluostėliu ir dar palikti pakilti 30 minučių.

6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje formoje 50 minučių. Prieš išimant leisti šiek tiek atvėsti.




admin · 2019-11-14 21:01 · 589 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt