AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (didelių, virtų su lupena)
200 gramų rūkytų kiaulių ausų
3 vienetai marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 saujelė krapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti kąsnio dydžio kubeliais.
2.
Agurkus perpjauti išilgai pusiau ir griežinėliais. Svogūną ir krapus smulkiai sukapoti.
3.
Ausis supjaustyti siauromis juostelėmis.
4.
Bulves sumaišyti su ausytėmis, svogūnais, agurkėais, krapais. Pagardinti pipirais ir aliejumi.