AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: pagal poreikį agurkų (kiek telpa į stiklainius)
1 litras vandens
1 pundelis krapų
5 šaukštai obuolių acto (arba 3 šaukštų paprasto acto)
1 šaukštas druskos
3 skiltelės česnako
2 vienetai juodųjų pipirų (grūdelių)
šiek tiek kvapiųjų pipirų (grūdelių)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į litrinius sterilius stiklainius sudedu česnako skilteles, pipirus, krapus ir sudedu kiek telpa agurkų.
2.
Į litrą verdančio vandens suberiu druską, gerai išmaišau, kad ištirptų, tada supilu actą, marinatą užvirinu ir verdančiu marinatu užpilu agurkus. Iš karto užsuku švariu, sandariu dangteliu.
3.
Stiklainius sustatau dangteliais žemyn, šiltai apdengiu ir apdengusi agurkus laikau parą. Po to nunešu į rūsį.