AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas silkės
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas obuolių (tarkuoto)
1 vienetas morkų (virtų, tarkuotų)
1 vienetas burokėlių (virtų, tarkuotų)
2 šaukštai majonezo
2 žiupsneliai garstyčių grūdelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
1 silkę išdoroju, iškaulinu, nulupu odą ir filė supjaustau nedideliais gabaliukais. Juos tolygiai paskirstau ant taurių dugnų.
2.
Toliau sluoksniuoju sekančiai: 1 vidutinį smulkiai sukapotą mėlynąjį svogūną, 2 nedidelius ar 1 didelį stambiai tarkuotą obuolį, 0,5-1 v. š. majonezo,
3.
žiupsnelį garstyčių grūdelių, 1 didelę virtą ir stambiai tarkuotą morką, 1 didelį virtą ir stambiai tarkuotą burokėlį, 0,5 - 1 v. š. majonezo, žiupsnelį garstyčių grūdelių.
4.
Patogiausia vartoti majonezą, pakuotą maišeliuose, jį lengva išspausti ir formuoti. Patarimas – jei naudotumėte ir virtas bulves, pirmąjį majonezo sluoksnį tepkite ant jų.