AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas silkių filė
3 vienetai rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
150 mililitrų vandens
50 mililitrų acto
25 gramai cukraus
1 šaukštelis džiovinti krapai
3 vienetai lauro lapų
5 vienetai juodųjų pipirų (grūdelių)
5 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdelių)
5 gramai druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vandenį užvirti, suberti druską, pipirus ir cukrų. Išmaišyti, kol ištirps. Palikti pravėsti.
2.
Supjaustyti silkę kąsnio dydžio gabalėliais, svogūnus - pusžiedžiais.
3.
Į stiklainį arba indą sudėti sluoksniais: silkės gabaliukus, tada svogūnus, tada vėl silkė ir vėl svogūnai...Tarp sluoksnių įdėti lauro lapų.
4.
Į pravėsusį mariną suberti krapus ir supilti actą, sumaišyti ir supilti į stiklainį su silke ir svogūnais.
5.
Stiklainį padėti šaltai, marinuoti apie 24 valandas.