AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 800 gramų vištienos filė
8 vienetai tortilijų (arba apvalių lavašų)
280 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (mažo)
100 gramų grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sumalame vištienos file su svogūnu.
2.
Faršą sumaišome su tarkuotu sūriu, grietine, druska ir pipirais. Viską gerai išmaišome.
3.
Kiekvieną tortiliją aptepame mėsos ir sūrio mase ir sulankstome: užlenkiame dešinį ir kairį kraštus. Sulankstytas tortilijas supjaustome į keturias panašaus dydžio dalis.
4.
Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Tortilijų gabaliukus po vieną pamirkome kiaušinių plakinyje ir dedame į keptuvę. Apkepame iš abiejų pusių, kol šiek tiek apskrus.
6.
Apkeptus tortilijų pyragėlius sudedame į kepimo skardą.
7.
Kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
8.
Patiekiau su česnakiniu padažu: graikišką jogurtą sumaišiau su majonezu, pagardinau česnaku.