AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (virtų)
200 gramų rūkytos vištienos (arba rūkyto kumpio)
200 gramų marinuotų pievagrybių
150 gramų fermentinio sūrio
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 sauja juodųjų alyvuogių (perpjautų perpus)
1 sauja bulvių traškučiai (naudojau Pringles)
pagal skonį majonezo
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtas bulves sutarkuoti stambia tarka ar supjaustyti smulkiais kubeliais ir dėti į salotinę. Smulkiai supjaustyti vištieną ir dėti ant bulvių, aptepti plonu sluoksniu majonezo. Gerai nukošti ir susmulkinti pievagrybius, dėti ant viršaus. Stambia tarka sutarkuoti kiaušinių baltymus ir dėti ant pievagrybių. Aptepti dar trupučiu majonezo. Užtarkuoti sūrį.
2.
Sutrupinti kiaušinių trynius ir juos užberti ant viršaus. Išdėlioti perpus perpjautas alyvuoges.
3.
Salotas palikti bent porą valandų (galima per naktį) pastovėti šaldytuve. Prieš patiekiant šonus papuošti traškučiais. Skanaus!